AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye satın almak

Kahve falında sandalye satın almak

Kahve falında sandalye satın almak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, işinin yoluna gireceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sandalye satın almak gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal işleriniz ya da iş birlikleriniz ilgi gerektirebilir.

Kahve falında sandalye satın almak ticarette zarar edeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan sandalye görmek hem çok mutlu olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini tekerlekli sandalyede görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını tekerlekli sandalyede görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sandalye taşımak eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına işaret eder.

Kahve falında birini tekerlekli sandalyede görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, bilakis malının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz plastik sandalye görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, birçok işin birlikte yapılacağına inanılır.

Kahve falında yeni masa sandalye görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir