AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye değiştirmek

Kahve falında sandalye değiştirmek

Kahve falında sandalye değiştirmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, duygularının karşılık göreceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandalye değiştirmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sandalye değiştirmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında eşini tekerlekli sandalyede görmek ekmek bulamayacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına işarettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sandalye silmek masumluğunu ispat edeceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni masa sandalye almak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına yorulur.

Kahve falında sandalye tekerlekli sandalyede oturmak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında uçan sandalye görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok sandalye görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir