AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye almak

Kahve falında sandalye almak

Kahve falında sandalye almak geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, bilgilerle donanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sandalye almak gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Kahve falında sandalyede sallanmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye binmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sandalye üzerine çıkmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini sandalyede görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında kırık sandalyeye oturmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına delalet eder.

Kahve falında sandalyenin üstüne çıkmak sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalettir.

Kahve falında yeni masa sandalye almak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında sandalye tekerlekli sandalyede oturmak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir