AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüse binip gitmek

Kahve falında otobüse binip gitmek

Kahve falında otobüse binip gitmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, lüks, konfor içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüse binip gitmek gördüyseniz:

  • Sağlığınıza veya yakınlarınızın sağlığına dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında otobüse binip gitmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüse binip yolculuk etmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüse binip geri inmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüse binip kaçmak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüse binip inmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, rızkın gittikçe azalacağına alamet eder.

Kahve falında otobüse binip yolculuk yapmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına inanılır.

Kahve falında at arabasına binip gitmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz arabaya binip gitmek dertlerinden kurtulacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir