AnaSayfa / Genel / Kahve falında salkım kırmızı üzüm görmek

Kahve falında salkım kırmızı üzüm görmek

Kahve falında salkım kırmızı üzüm görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında salkım kırmızı üzüm gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alış biçiminiz veya bazı konulara bakış açınız diğer kişilerden farklı olabilir.

Kahve falında kırmızı üzüm salkımı görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında salkım kırmızı üzüm görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı salkım üzüm görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz üzüm salkımı görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sevgi dolu haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında salkım sarı üzüm görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, alım gücünde yükselme olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek tüm dileklerin tutacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Kahve falında yeşil salkımlı üzüm görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah üzüm salkımı görmek sorunlarının günden güne artacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir