AnaSayfa / Genel / Kahve falında salıncak yapmak

Kahve falında salıncak yapmak

Kahve falında salıncak yapmak kazancının tükenmeyeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kurtuluşa kavuşacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında salıncak yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi, hayata daha geniş açıdan bakmanızı sağlayacak işlerle meşgul olmalısınız.

Kahve falında salıncak yapmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin salıncaktan düştüğünü görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında salıncakta bebek görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lunaparkta salıncağa binmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dönen salıncak görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında uçan salıncağa binmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, çok kötü günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında salıncakta uyumak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık salıncak görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir