AnaSayfa / Genel / Kahve falında salçalı bulgur görmek

Kahve falında salçalı bulgur görmek

Kahve falında salçalı bulgur görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, düşmanlarına da dost olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salçalı bulgur gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya belli bir amaç için çalışmak size iyi gelebilir.

Kahve falında salçalı bulgur görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalet eder.

Kahve falında salçalı bulgur pilavı görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine salça vermek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, karalar bağlayacağına işaret eder.

Kahve falında salçalı ekmek yediğini görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salçalı pilav pişirmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında salça almak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış salça görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflü salça görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir