AnaSayfa / Genel / Kahve falında salça almak

Kahve falında salça almak

Kahve falında salça almak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalettir.

Kahve falında salça almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyacak duruma gelmedikçe hiçbir konuda bağlayıcı söz vermemeli veya zamanınızı başka bir yere harcamamalısınız.

Kahve falında ekmeğe salça sürmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı biber salçası görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biber salçası yemek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salçalık kırmızı biber temizlemek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozulmuş salça görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tepside salça görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında salça çıkarmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salça kavanozu görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir