AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu salatalık görmek

Kahve falında kurtlu salatalık görmek

Kahve falında kurtlu salatalık görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, her daim temkinli olacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, hayatının daha kolay olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında kurtlu salatalık gördüyseniz:

  • Diğerlerinin talep veya tavsiyelerine göre değil, iç sesinize göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında kurtlu salatalık görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık tohumu ekmek huzurunu yerine getireceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında domates ve salatalık toplamak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık ağacı görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında soyulmuş salatalık görmek dertlerinin sonunun geleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ölüye salatalık vermek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işaret eder.

Kahve falında domates salatalık toplamak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bostanda salatalık görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir