AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın sallandığını görmek

Kahve falında ağacın sallandığını görmek

Kahve falında ağacın sallandığını görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, çaresizleşeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında ağacın sallandığını gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı güzelleştirebilir.

Kahve falında ağaçta sallanmak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacında sallanmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, sıkıntılarını atacağına inanılır.

Kahve falında ağacın sallandığını görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan sallanmak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçta salıncakta sallanmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında ipe tutunup sallanmak uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında birini el sallarken görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sallanan dişini çekmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir