AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık vermek

Kahve falında salatalık vermek

Kahve falında salatalık vermek getirisi çok olan işler yapacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında salatalık vermek gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor görünüyor.

Kahve falında dalından salatalık yemek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede salatalık görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında salatalık saklamak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında acı salatalık yemek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında salatalık görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bostanda salatalık görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salatalık yemek görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salatalık turşusu yediğini görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir