AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık almak

Kahve falında salatalık almak

Kahve falında salatalık almak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, yüzünün kızaracağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık almak gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler, aleyhinizde olmadık şeyler söyleyebilirler.

Kahve falında salatalık turşusu görmek aksiliklerin aşılacağına, dinden çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine salatalık vermek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil salatalık turşusu görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sağlık problemleri içinde olacağına işarettir.

Kahve falında salatalık yetiştirmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salatalık domates görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalet eder.

Kahve falında domates salatalık toplamak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında büyük salatalık görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına işaret eder.

Kahve falında salatalık görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir