AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık ve acur görmek

Kahve falında salatalık ve acur görmek

Kahve falında salatalık ve acur görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında salatalık ve acur gördüyseniz:

  • Biraz evin dışında vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Kahve falında salatalık ve acur görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet eder.

Kahve falında acur görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında acur toplamak sevincinin üzüntüye döneceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil acur görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acur turşusu görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında acur yediğini görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında acur koparmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında acur turşusu yemek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, kazancın ikiye katlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir