AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık çekirdeği görmek

Kahve falında salatalık çekirdeği görmek

Kahve falında salatalık çekirdeği görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında salatalık çekirdeği gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu takip etmesini istediğiniz kişiler konusunda sizi desteklemesini istediğiniz bir kişiyi etkilemeniz gerekebilir.

Kahve falında salatalık çekirdeği görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede salatalık toplamak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına delalet eder.

Kahve falında salatalık turşusu yediğini görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salatalık soyup yemek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, imkânlarının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok salatalık görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında elma ve salatalık görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık haşlamak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında salatalık almak bir toplantıdan diğerine koşacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir