AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve salatalık görmek

Kahve falında elma ve salatalık görmek

Kahve falında elma ve salatalık görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve salatalık gördüyseniz:

  • Dost kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı farklı davrandığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında elma ve salatalık görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında salatalık tarlası görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında salatalık yetiştirmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında salatalık almak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında salatalık patlıcan görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında ölüden salatalık almak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze salatalık toplamak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin salatalık verdiğini görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir