AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok salatalık görmek

Kahve falında çok salatalık görmek

Kahve falında çok salatalık görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, rızkın kesilmeyeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok salatalık gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar veya size karşıt fikirdeki kişilerle mücadele edilmesi söz konusu olabilir.

Kahve falında salatalık saklamak evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, rütbesinin artacağına inanılır.

Kahve falında salatalık yemek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasada salatalık görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domates salatalık toplamak sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sararmış salatalık görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salatalık soyup yemek eğlenceli ortamlara gireceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salatalık kusmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık biber görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir