AnaSayfa / Genel / Kahve falında şal almak

Kahve falında şal almak

Kahve falında şal almak kısmetinin de açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, çok üzüleceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şal almak gördüyseniz:

  • Sizi maddi konularda ortak maceralara yönlendirmeye çalışan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Kahve falında mor şal takmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, öz güveninin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında boynuna şal takmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına inanılır.

Kahve falında şal hediye almak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında şal vermek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında şal almak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz şal görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte şal görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe şal görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir