AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıya soğan ekmek

Kahve falında saksıya soğan ekmek

Kahve falında saksıya soğan ekmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıya soğan ekmek gördüyseniz:

  • Komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında saksıya soğan ekmek çok sorunlu günler geçireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında saksıda soğan görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında saksıda taze soğan görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında saksıya çiçek ekmek görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında saksıya tohum ekmek darlığa düşmeyeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıya menekşe ekmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında saksıda çiçek ekmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kazancın arttırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir