AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda soğan görmek

Kahve falında saksıda soğan görmek

Kahve falında saksıda soğan görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, duygularının karşılıklı olacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına inanılır.

Kahve falında saksıda soğan gördüyseniz:

  • Romantik jestler olumlu algılanabilir.

Kahve falında saksıda soğan görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında saksıda taze soğan görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksıya soğan ekmek mesleğinde çok başarılı olacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı saksı görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda nane görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında saksıda sarı çiçek görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksı kırılması görmek her zaman haklının yanında olacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda bitki sulamak rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir