AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnından kurt çıktığını görmek

Kahve falında karnından kurt çıktığını görmek

Kahve falında karnından kurt çıktığını görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, üstün başarılar alacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, rahatının da yerine geleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnından kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavırlarının sizi rahatsız etmesine izin vermeyin.

Kahve falında karnından kurt çıktığını görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünden kurt çıktığını görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içinden kurt çıktığını görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtçuk çıktığını görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına işarettir.

Kahve falında gözden kurt çıktığını görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sivilceden kurt çıktığını görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağından kurt çıktığını görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kulaktan kurt çıktığını görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir