AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanın içinde kurt görmek

Kahve falında kafanın içinde kurt görmek

Kahve falında kafanın içinde kurt görmek rızkının bollaşacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafanın içinde kurt gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projeleri takdir görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kafanın içinde kurt görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurt kafası görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında kafasının kurtlandığını görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında kafanın kurtlandığını görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasında kurtçuk görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında kafada beyaz kurtçuk görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kafasında kurt görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafada kurt görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir