Kahve falında kırmızı saksı görmek

Kahve falında kırmızı saksı görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, donanımlı kılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı saksı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yaptığınız jestler ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kırmızı saksı görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda kırmızı gül görmek yükünün hafifleyeceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına inanılır.

Kahve falında çiçek saksısı görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine inanılır.

Kahve falında saksıya su dökmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına delalet eder.

Kahve falında saksıya toprak doldurmak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda pembe çiçek görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında saksı ve toprak görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda papatya görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, büyük borçların altında ezileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir