AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda nane görmek

Kahve falında saksıda nane görmek

Kahve falında saksıda nane görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda nane gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Kahve falında saksıda nane görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalettir.

Kahve falında nane sulamak büyük tartışmaların yapılacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nane maydanoz görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil taze nane görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nane kurutmak birçok kişiye yardım edeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında naneli sigara içmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber alamet etmektedir.

Kahve falında naneli şeker yediğini görmek üzerinde kafa yoracağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Kahve falında nane ekmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zor durumda kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir