AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz temizlemek

Kahve falında maydanoz temizlemek

Kahve falında maydanoz temizlemek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında maydanoz temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızın onay vermediği kişilerle maddi, romantik, sanal veya ticari ilişki ya da iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında maydanoz temizlemek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz ve dereotu görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine alamet eder.

Kahve falında maydanoz pişirmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında maydanoz görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, lüks içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında maydanoz dikmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına işaret eder.

Kahve falında maydanoz satmak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında maydanoz kökü görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nane ve maydanoz görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir