AnaSayfa / Genel / Kahve falında saklanmış para bulmak

Kahve falında saklanmış para bulmak

Kahve falında saklanmış para bulmak bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, malına gelecek zarara, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hanesine güneş doğacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saklanmış para bulmak gördüyseniz:

  • İleride kurtulmak isteyeceğiniz işlerle ilgili anlaşmalar yapmaktan çekinmenizde fayda var.

Kahve falında saklanmış parayı bulmak her zaman hürmet göreceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına delalet eder.

Kahve falında saklanmış para bulmak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saklanan birini bulmak anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saks mavisi ceket görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saks mavi görmek istediği noktalara ulaşacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sakıp sabancıyı görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında plastik saklama kabı görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında saklanan birini görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir