AnaSayfa / Genel / Kahve falında saks mavisi ceket görmek

Kahve falında saks mavisi ceket görmek

Kahve falında saks mavisi ceket görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saks mavisi ceket gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz veya projeleriniz için alışveriş yapabilirsiniz.

Kahve falında saks mavisi ceket görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine alamet eder.

Kahve falında saks mavisi elbise giymek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, riske atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saks mavisi renk görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saks mavi renk görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saks mavi görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında saklanmış parayı bulmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalettir.

Kahve falında saklanmış para bulmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, bunalımlı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında plastik saklama kabı görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir