AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakıp sabancıyı görmek

Kahve falında sakıp sabancıyı görmek

Kahve falında sakıp sabancıyı görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, büyük bir gelir toplayacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında sakıp sabancıyı gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Kahve falında sakıp sabancıyı görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sabanla çift sürmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara saban görmek güzel günler için yaşayacağına, bolluk içinde yaşamaya inanılır.

Kahve falında plastik saklama kabı görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saks mavisi elbise giymek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulur.

Kahve falında saks mavi görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saks mavisi ceket görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında saklanan birini bulmak yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir