AnaSayfa / Genel / Kahve falında saks mavi görmek

Kahve falında saks mavi görmek

Kahve falında saks mavi görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında saks mavi gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık geçmişle ilgili hoş anıları canlandırabilir.

Kahve falında saks mavi görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında saks mavi renk görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında saks mavisi renk görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saks mavisi ceket görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saks mavisi elbise giymek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında saklanan birini görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksida kurt görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saklama kabı görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir