AnaSayfa / Genel / Kahve falında saklanan birini görmek

Kahve falında saklanan birini görmek

Kahve falında saklanan birini görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında saklanan birini gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmak zorunda bırakacak konuşmalara muhatap bırakılabilirsiniz.

Kahve falında saklama kabı görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında saklanmaya çalışmak büyük savaşların yaşanacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında saksida kurt görmek işlerin daha kötüye gideceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saklanmış para bulmak işlerinde çok başarılı olacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine inanılır.

Kahve falında saks mavi renk görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine işaret eder.

Kahve falında saks mavisi elbise giymek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında plastik saklama kabı görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında saklanmış parayı bulmak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir