AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara saban görmek

Kahve falında kara saban görmek

Kahve falında kara saban görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kara saban gördüyseniz:

  • Kafanızı bir biçimde rahatlamak sizin çok faydalı olabilir.

Kahve falında kara saban görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında sabanla çift sürmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakıp sabancıyı görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, çok büyük bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü kara görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karakalem görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kara aslan görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kara elbiseli kadın görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kediden korkmak hayırlı haberler duyacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir