AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabanla çift sürmek

Kahve falında sabanla çift sürmek

Kahve falında sabanla çift sürmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabanla çift sürmek gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında sabanla çift sürmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına yorulur.

Kahve falında kara saban görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakıp sabancıyı görmek birçok işin birlikte yapılacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına inanılır.

Kahve falında öküzle çift sürmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında atla çift sürmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında iki hayvanın çiftleştiğini görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çift yüzük görmek gelirinin azalacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında evli çiftin öpüştüğünü görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir