AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı olmak

Kahve falında sakallı olmak

Kahve falında sakallı olmak her açıdan farklılıklar olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sakallı olmak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan, verilen görevleri yerine getirebilecek kapasitede olmayan veya üzerine düşeni yapmayan kişiler ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Kahve falında sakalı şerifi ziyaret etmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi sakalsız görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sakalı yolmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sakal traş olduğunu görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı erkek bebek görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, iyi şeyler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç sakal tıraşı olmak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında takma sakal görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, durumunuzun iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında sakal kılı görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, birikim yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir