Kahve falında takma sakal görmek

Kahve falında takma sakal görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında takma sakal gördüyseniz:

  • Yıldızlar sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından dedikodu yapmaya itiyor.

Kahve falında takma sakal görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma dişlerinin düştüğünü görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında takma saç kullanmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında yüzük takmış birini görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takma dişlerini kaybetmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütyen takmadığını görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine tabir olunur.

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet eder.

Kahve falında takma kirpik takmak aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir