Kahve falında başkasının sakal traş olduğunu görmek

Kahve falında başkasının sakal traş olduğunu görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının sakal traş olduğunu gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya maddi konularda meydana gelen ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında babasını beyaz sakal görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakalı şerif öpmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kadının yüzünde sakal çıktığını görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, işlerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun saç ve sakal görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına tabir olunur.

Kahve falında saç sakal kesmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sakallı evliya görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında sakalı olmayan birini sakal görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir