AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalı yolmak

Kahve falında sakalı yolmak

Kahve falında sakalı yolmak işlerinin kapanacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, çok iyi şeylere, asil kimselerden çıkacağına, zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sakalı yolmak gördüyseniz:

  • Hayallere dalabilir, yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında sakalı yolmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sakalları yolmak iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulur.

Kahve falında sakal yolmak tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sakalını yolmak yaşama dört elle sarılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında buzlu yolda araba sürmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında kısa yoldan gitmek koyu sohbetler edeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında toprak yolda araba sürmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında buzlu yoldan geçmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir