AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalı dede görmek

Kahve falında sakalı dede görmek

Kahve falında sakalı dede görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakalı dede gördüyseniz:

  • Tanışacağınız kişiler veya kuracağınız iş birlikleri ya da ilişkiler yaşam tarzınızda da değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, haklılığının anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakallı sarıklı dede görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında sakallı bir dede görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakalı dede görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz sakallı dede görmek işlerin bir anda azalacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı dede görmek hayatından razı geleceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sakallı dedeler görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir