AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal yolmak

Kahve falında sakal yolmak

Kahve falında sakal yolmak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, emellere ulaşılacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında sakal yolmak gördüyseniz:

  • Olumsuz bir tarafı kendisini objektif görememesidir.

Kahve falında sakalı yolmak eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında sakalları yolmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakalını yolmak sayılacağına ve sevileceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal yolmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asfalt yolda araba kullanmak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında yolda sıkışmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, lüksüne de lüks katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolda yüzük bulmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bozuk yolda araba kullanmak olaylı günler geçireceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir