AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı terlik kaybetmek

Kahve falında ayakkabı terlik kaybetmek

Kahve falında ayakkabı terlik kaybetmek çok büyük bir acı duyacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, dayanışma içinde kalacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı terlik kaybetmek gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında ayakkabı terlik kaybetmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve terlik kaybetmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına rivayet eder.

Kahve falında terlik kaybetmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına inanılır.

Kahve falında terlik tekini kaybetmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında terliğin tekini kaybetmek işlerin günden güne bozulacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına delalet eder.

Kahve falında terliğin birini kaybetmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağındaki terliği kaybetmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terliğini kaybetmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir