AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahilde oturmak

Kahve falında sahilde oturmak

Kahve falında sahilde oturmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, talihin yüze güleceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sahilde oturmak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar esnasında elinizi güçlü tutmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sahil kenarında oturmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sahilde oturmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sahilde oturduğunu görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sahilde gezmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, haneden birinin ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında sahilde kum görmek sıkıntılarını atlatacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında boş sahil görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sahilde güneşlenmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, derdin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz ve sahil görmek yeni iş kollarına girileceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir