AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle sahilde olmak

Kahve falında sevgiliyle sahilde olmak

Kahve falında sevgiliyle sahilde olmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, rahatın yerine geleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle sahilde olmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla olan ilişkileriniz değişik seviyelerdedir.

Kahve falında sevgiliyle sahilde olmak küs olduğu kişilerle barışacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sahilde oturmak çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık sahil görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında sahilde dolaşmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gece sahilde olmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, yoksul için zenginliğe delalettir.

Kahve falında sahilde gezmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz sahili görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sahil kenarında ev görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, düşmanlarla beraber oturmaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir