AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek yumurtası görmek

Kahve falında erkek yumurtası görmek

Kahve falında erkek yumurtası görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek yumurtası gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya meyillisiniz.

Kahve falında erkeğin yumurtalıklarını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına inanılır.

Kahve falında erkek yumurtalık görmek sorunların aşılacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek yumurtası görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekten yumurta almak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek yumurtalığı görmek para yatıracağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta ve zeytin görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında iki tane yumurta görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine alamet eder.

Kahve falında tavada yumurta yemek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir