AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ göz görmek

Kahve falında sağ göz görmek

Kahve falında sağ göz görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sağlığının yerine geleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, garanti olacak makama oturacağına inanılır.

Kahve falında sağ göz gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeli, fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında sağ gözünün kör olduğunu görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, parasız kalacağına delalet eder.

Kahve falında sağ gözünün çıktığını görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sağ gözünü görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ göz görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ gözünü açamamak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ gözünün şiştiğini görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ elinin yaralandığını görmek rahat nedir öğreneceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir