Kahve falında sağ birinin mezarını görmek

Kahve falında sağ birinin mezarını görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, eşe dosta yardım edileceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, sorumluluk alacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sağ birinin mezarını gördüyseniz:

  • Kişiselleştirmemekte fayda var.

Kahve falında sağ olan birinin mezarını görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işarettir.

Kahve falında sağ birinin mezarını görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü olanı sağ görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini sağ görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sağ ayağından vurulmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, geleceğe dair planlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında sağ elinin yaralandığını görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sağ elde kına görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına delalet eder.

Kahve falında sağ elinin kesildiğini görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top