AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ olan birinin mezarını görmek

Kahve falında sağ olan birinin mezarını görmek

Kahve falında sağ olan birinin mezarını görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ olan birinin mezarını gördüyseniz:

  • Küçük aksilikler sizi gereğinden fazla oyalarak bezdirebilir.

Kahve falında sağ olan birinin mezarını görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında sağ birinin mezarını görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne babayı sağ görmek çirkin amellere, büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sağ birinin öldüğünü görmek müjdeli haberle geleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ gözünün çıktığını görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ gözünün kör olduğunu görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sağ ayakta yara görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ olan anneyi ölmüş görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, kalp kırıklığı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir