AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabısının birini kaybetmek

Kahve falında ayakkabısının birini kaybetmek

Kahve falında ayakkabısının birini kaybetmek mevcut konforunun da devam edeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kul hakkına girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabısının birini kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yarı yolda bırakmış olsa da, siz aynı yoldan gitmeyebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı kaybedip tekrar bulmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabılarımı kaybetmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabını kaybetmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı ve terlik kaybetmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabını kaybedip bulmak arif kimselerden sayılacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı teki kaybetmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek ayakkabıyı kaybetmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısının tekini kaybetmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir