AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı kaybedip tekrar bulmak

Kahve falında ayakkabı kaybedip tekrar bulmak

Kahve falında ayakkabı kaybedip tekrar bulmak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kaybedip tekrar bulmak gördüyseniz:

  • Bir kadınla ilgili sevindirici bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı kaybedip tekrar bulmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğünü kaybedip tekrar bulmak hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında para kaybedip tekrar bulmak önemli işler yapacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzük kaybedip tekrar bulmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında cüzdanı kaybedip tekrar bulmak iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına işarettir.

Kahve falında cüzdan kaybedip tekrar bulmak yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısını kaybedip bulmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı kaybedip bulmak bereket ve huzur getireceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir