AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabılarını kaybetmek

Kahve falında ayakkabılarını kaybetmek

Kahve falında ayakkabılarını kaybetmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, para pul sahibi olacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabılarını kaybetmek gördüyseniz:

  • Belli planlarınıza, projelerinize veya ilişkilerinizde derinleşen yaralara karışan kişiler olabilir.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek aramak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının çiftini kaybetmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta ayakkabı kaybetmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının tekini kaybetmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabı kaybetmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çift ayakkabı kaybetmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabın kaybetmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir