AnaSayfa / Genel / Kahve falında şadırvanda abdest almak

Kahve falında şadırvanda abdest almak

Kahve falında şadırvanda abdest almak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin afiyette kalacağına delalet eder.

Kahve falında şadırvanda abdest almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız görüş alanınızı daraltıyor.

Kahve falında şadırvanda abdest almak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına inanılır.

Kahve falında şadırvan görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami şadırvanı görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında şadırvandan su içmek mal ve mülkün telafi edileceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına yorulur.

Kahve falında abdestini bozmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz için abdest aldığını görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdestsiz kuran okuduğunu görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında abdest suyu aramak kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir