AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşırı su içmek

Kahve falında aşırı su içmek

Kahve falında aşırı su içmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşırı su içmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu daha fazla ciddiye almanız gerekiyor.

Kahve falında aşırı su içmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında aşırı derecede su içmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşırı derecede çikolata yemek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında aşırı derecede kusmak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşırı kıllandığını görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında aşırı kanama görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşırı korkmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına delalettir.

Kahve falında aşırı rüzgar görmek kazançlı kapıların açılacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir