AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının tekinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında ayakkabının tekinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında ayakkabının tekinin kaybolduğunu görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabının tekinin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler ültimatom almaktan hoşlanmayacaklardır.

Kahve falında ayakkabının tekinin kaybolduğunu görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında küpenin tekinin kaybolduğunu görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabının tekini çıkarmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini çaldırmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabının tekini düşürmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, işlerinin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının tekini kaybetmek özgüveninin artacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tekini aramak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabının tekini giymek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir